CENTRU WELLNESS

MEDFLOAT

MISIUNE

Misiunea MEDFLOAT este de a pune la dispoziție un complex de tratamente inovatoare pentru îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate a persoanelor care apelează la serviciile noastre, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive, dar care acționează în profunzime, dar și prin folosirea unor tehnologii și aparaturi de ultimă generație.

Viziunea noastră este de a deveni un pilon important în materie de terapii complementare, de a genera trenduri printre terapiile de pe piața locală de specialitate, prin consecvență, profesionalism și calitate.
Dorim dezvoltarea unor servicii de tratatament inovatoare și sustenabile care să fie de durată, să satisfacă piața pe segmentul ales și să aibă impact pe termen lung asupra sănătății populației.
Serviciile vor fi furnizate de o echipă profesionistă, conduse printr-un management performant în care respectul pentru pacienți, clienți și colaboratori va fi pus pe primul plan. Vom avea grijă de nevoile acestora și le vom trata cu mare atenție pe fiecare în parte.

MEDFLOAT

VIZIUNE

Valori

Vom aplica riguros metoda de terapie prin plutire si cand ne vom dezvolta vom lucra cu profesionisti certificati in specialitatile viitoare practicate pentru a garanta cel mai bun curs al procesului terapeutic. Dincolo de atestare si portofoliu, membrii echipei noastre vor excela prin atitudinea fata de pacient/client.

Vom urmari sa lucram in spiritul eficientei. Rezultatele concrete ne vor interesa la fel de mult ca pe cei ce ne trec pragul: multumirea fiecarui pacient/client va fi  o reinnoita validare a eforturilor noastre si a specificului practicilor recomandate.

Propunerile noastre terapeutice vor fi  sugestii pe care le vom comunica pentru a-i oferi pacientului expectatia corecta. Fiecare pacient/client trebuie sa inteleaga la ce rezultate se poate astepta daca recurge la o terapie sau la un mix de terapii.

Vom agrea  o comunicare interactiva in locul consultului unidirectional din spiritul responsabilitatii: nu promitem miracole, dar vom face tot ce putem pentru a ajunge la rezultatele

Vom  identifica și trata personalizat fiecare afecțiune în parte utilizând principiile medicinei complementare și angrenând în acest demers toate cunoștințele și tehnologia de care dispunem.

Informațiile vor fi absolut confidențiale și nu vor fi divulgate terților decât cu acordul pacientului prealabil explicit.

Vom pune suflet în ceea ce vom face pentru că avem convingerea că, prin educare și consiliere, deținem puterea de preveni, și uneori chiar de a combate, apariția anumitor boli, afecțiuni sau aplicând ultimele descoperiri din domeniul medicinei complementare, al nutriției, al mișcării, șamd., a căror eficiență se reconfirmă de fiecare dată.

Suntem și vom fi onești, deschiși și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea în orice interacțiune. Ne ținem de cuvânt și reacționăm fată de comportamente lipsite de etică și profesionalism. Nu spunem despre pacienții/clienții nostri lucruri pe care nu le-am spune si de fata cu ei.

Suntem dornici sa aflam lucruri noi si invatam repede. Ne recunoastem greselile si invatam din experientele noastre. Facem schimb de cunostinte, bune practici si inovam. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

IMG_7445

MEDFLOAT

Despre Noi

_MG_0482

Promisiunea

- O experință unică și benefică din foarte multe puncte de vedere.

- Un mediu prietenos, liniștit, sigur, curat și adaptat nevoilor dumnevoastră.

- O echipă bine pregătită, informată, care pune dorințele dumneavoastră pe primul plan.

- Informații complete și adaptate pe înțelesul fiecărui client/pacient cu privire la terapia prin plutire.

- 90 de minute de intimitate și liniște deplină, echivalente cu 6 ore de somn

90 min. / 120 lei


MEDFLOATLOGOPNG

Viziunea noastră este de a deveni un pilon important în materie de terapii complementare, de a genera trenduri printre terapiile de pe piața locală de specialitate, prin consecvență, profesionalism și calitate. Dorim dezvoltarea unor servicii inovatoare și sustenabile care să fie de durată, să satisfacă piața pe segmentul ales și să aibă impact pe termen lung asupra sănătății populației. Serviciile vor fi furnizate de o echipă profesionistă, conduse printr-un management performant în care respectul pentru pacienți, clienți și colaboratori va fi pus pe primul plan. Vom avea grijă de nevoile acestora și le vom trata cu mare atenție pe fiecare în parte.

  • Str Pavel Chinezu 9B, Targu Mures,Judetul Mures

  • 0744171933

  • office@medfloat.ro

  • 10:00-22:00